Takip Et

SON DAKİKA

Bangladeş Başkonsolosu İslam’dan Aydın’a ziyaret

25 Ekim 2020, Pazar 13:55

     


Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul İslam, ailesi birlikte Aydın’ı ziyaret etti. DENGE Medya Grup, Başkonsolos İslam’ı kahvaltıda konuk etti.

Günü birlik ziyaret için ailesi ile birlikte Aydın’a gelen Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul İslam, Kızılcaköy’deki Kaanbey Çiftiği’nde DENGE Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın ve tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın ile kahvaltı eşliğinde sohbet etti.

İslam, geçtiğimiz Ocak ayında da Aydın’a geldiğini ve tvDEN Televizyonu’nu ziyaretinde DENGE Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın’ın samimi yaklaşımının kendisini çok etkilediğini ve aralarında bir dostluk bağı oluştuğunu söyledi.

İslam, Bangladeş’in Kurucu Lideri Şeyh Mucibur Rahman’ın 100. doğum yıldönümü nedeniyle 2020 yılının ülkesi tarafından ‘Mucibur Rahman Yılı’ ilan edildiğini, fakat koronavirüs pandemisi nedeniyle planladıkları birçok etkinliği gerçekleştiremediklerini, internet ortamında akademisyenler ve gazetecilerle gerçekleştirdikleri panele DENGE Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın’ın da önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

“TVDEN ÖNEMLİ BİR YAYIN KURULUŞU”

Müslüman iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, Bangladeş’in Türkiye’de, Ege Bölgesi’nin ve Türkiye’nin Bangladeş’te tanıtılması anlamında tvDEN Televizyonu’nun önemli bir yayın kuruluşu olduğunu ifade eden Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Monirul İslam, “Önümüzdeki süreçte ülkemizdeki yayın kuruluşları ile tvDEN’in ortak çalışmalar yürütebilmesi için girişimlerimiz olacak. Samimiyetiniz, dostluğunuz ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZDEN BİRİ GİBİ GÖRÜYORUZ”

DENGE Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın da, ziyareti için Başkonsolos İslam’a teşekkür ederek, “Biz artık kendilerini bizden biri olarak görüyoruz. İki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi adına biz hem tvDEN, hem de DENGE Gazetesi olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirttik. Kendileriyle dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve işbirliğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. (OLCAY POLAT)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler