Takip Et

SON DAKİKA

Sökeliler Cumhuriyet için yürüdü

25 Ekim 2016, Salı 13:42

     


Söke Kaymakamlığı Doğanbey-Milli Park ve Kanyon’a, Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü düzenledi. 17 kilometrelik yürüyüşe katılan 50 kişi, temiz havada yürüyüş yapma imkanı buldu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nun katkılarıyla eski Doğanbey-Kanyon-Milli Park’ta gerçekleştirilen Söke Kaymakamlığı Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü, 17 kilometrelik zorlu bir parkurda tamamlandı.

Pazar günü saat 08.00‘de Hükümet Konağı önünden hareket eden araçlardaki 50 doğasever, Tuzburgazı’nda kahvaltı yaptıktan sonra Doğanbey’e ulaştı. Toplanma alanında Söke İzcilik Dağcılık Spor Kulübü Derneği başkan yardımcısı ve aynı zamanda izci önderi olan Ramazan Çal kısa bir açıklama yaptı. Kulüp Başkanı Rasim Yavuzyılmaz da SİZDAĞ Başkanı Reşat Avcı ve artçı görev yapacak Mehmet Gürbüz’ü tanıtarak dağ yürüyüşleri hakkında açıklamada bulundu.

DEVAM EDECEK

Öğle yemeğini Milli Park’ta havuz başında yiyen ve bir süre dinlenen yürüyüş grubu, daha sonra yürüyüşlerini sürdürdü. İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, “Bu yürüyüşümüz amacına ulaştı. Önümüzdeki günlerde bu tür geziler yapmayı düşünüyoruz. Bölgemizde çok güzel yürüyüş alanları var. Vatandaşlarımızla bu gezileri yaparak sağlıklı yaşam için yürümenin önemini anlatacağız” dedi. Telsizlerle görev yapan ekibin sorumluluğunda ve planlanan bir şekilde hiçbir sağlık sorunu yaşanmadan zorlu etap tamamlanmış oldu.

Yürüyüşe Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özlü, Zirve Dağcılık, STK üyeleri ile vatandaşlar ile birlikte 50 kişi katıldı. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler