Takip Et

SON DAKİKA

Çine Köftesi Muğla'da

25 Ekim 2016, Salı 15:43

     


Çinede faaliyet gösteren Kasap Mesut, Doğa Izgara Salonu markasıyla Muğla'da ikinci şubesini açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk şubesini iki yıl önce Muğla merkezinde açan Kasap Mesut, ikinci şubesini Menteşe'nin Kötekli Mahallesi'nde dualar eşliğinde açtı.

Açılışa, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Güven, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, 144 Nolu Çine Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatif Başkanı Enver Gökbel, Kötekli Mahalle Muhtarı Hasan Ali Bağdur, Çine Mutaflar Mahalle Muhtarı Şeref Sever ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Kötekli mahallemiz hızla gelişiyor. Burasının nüfusu 40 bini geçti. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"HEDEFİMİZ BÜYÜK"

Çine'de 2007 yılında Kasap Mesut adı altında dükkan açtığını 2013 yılında da Doğa Izgara Salonu adı altında köfteci dükkanını faaliyete geçirdiğini söyleyen işletme sahibi Mesut Demir, "Yola çıkarken hedefimiz büyümekti. 2011 yılında Muğla merkezinde ilk şubemizi açtık. Bugün de Menteşe'nin Kötekli Mahallesi'ne ikinci şubemizi açmış olmanın mutluluğu içindeyiz. Muğla ve Menteşe'ye hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"ÇİNE KÖFTESİ DAHA ÇOK YAYILMALI"

Doğa Izgara Salonu'nun Muğla'da ikinci şubesini açmasından çok mutlu olduklarını söyleyen Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Yeni açılan iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Çine'deki diğer köftecilerin de Muğla ve Aydın'ın ilçelerinde bu tarz şubeler açmasıyla Çine Köftesi markasını daha çok kitleye yaymalıyız... Mesut kardeşimize cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Menteşe İlçe Müftüsü Aslan Çıtır'ı duasının ardından kurban kesilerek Doğa Izgara Salonu hizmete başladı. (SEZGİN MADRAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler