Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da tıp öğrencileri covid19'a yakalandı

25 Mayıs 2020, Pazartesi 20:08

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi intörnlerinde Covid19 Tespit Edildi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde görevli intörnlerin ikisinde bugün yapılan testlerde Covid-19 virüsüne rastlandı. Hastane Başhekimliği tarafından yapılan açıklamada tüm koruma tedbirlerinin dünya standartlarına uygun olarak alındığını, herhangi bir koruyucu ekipman eksikliğinin bulunmadığını ancak bu vakaların ortaya çıkmasında sorunun nereden kaynaklandığının dikkatlice ve büyük bir titizlikle incelendiğini açıkladı. 

Üniversite Rektörü Prof.Dr.Osman Selçuk Aldemir ise yaptığı açıklamada konuyu intörn öğrenci temsilcisi ve tıp fakültesi dekanı ile istişare ettiğini, Çarşamba günü de tıp fakültesi yönetim kurulu, hastane başhekimliği ve diğer intörn öğrencilerle değerlendireceklerini duyurdu.

Konuyla ilgili Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından, "ADÜ’de intörn hekim olan sevgili arkadaşlar mesajınızı aldım. Konu doğrudan bizim alanımıza girmemekle beraber konunun takipçisi olacağımı ve sizin lehinize bir çözüm üretilmesi için çalışacağımı bilmenizi isterim. Hepinize sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim" dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler