Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Ticaret Borsası TOBB Genel Kurulunda stant açtı

25 Mayıs 2017, Perşembe 16:43

     


TOBB 73. Genel Kurulu, 23-24 Mayıs tarihlerinde Ankara'da toplandı. 23 Mayıs Salı günü, Türkiye’nin 81 ilinden gelen oda ve borsa delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Genel kurul, öğleden sonra TOBB delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Başbakan Binali Yıldırım, ilgili bakanlar, ana muhalefet partisi ve muhalefet partisi lider ve temsilcilerinin katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni ile devam etti.

Genel Kurulda Nazilli Ticaret Borsası incir, kestane şekeri, zeytinyağı gibi yöresel ürünleri açtığı stantta sergiledi. Konuklara ikramların da yapıldığı stanta yoğun ilgi gösterildi.

24 mayıs Çarşamba günü ise TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara'da yapılan 73. Genel Kurulu'na; Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve TOBB Delegesi Nevzat İzgü, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Delegesi Ziya Aksüt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi Mahiye Erükrer, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi M. Hakan Kumcuoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Çelik ve Genel Sekreter Nilüfer Aşıkoğlu katıldı. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler