Takip Et

SON DAKİKA

“Koçarlı menfaatine her hizmetin altına imzamızı atarız”

25 Ocak 2021, Pazartesi 17:32

     


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Özlenen Alcı ile birlikte ‘Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli yapılaşma’ için protokol imzası düzenledi. Başkan Kaplan, “Koçarlı menfaatine her hizmetin altına imzamızı atarız” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Özlenen Alcı ve ekibini makamında konuk eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçe adına önemli bir çalışmaya imza attı.

 

Koçarlı İlçesi için önemli bir protokole imza attıklarını dile getiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Koçarlı menfaatine her hizmetin altına imzamızı atarız. Bugün de İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Özlenen Alcı ile önemli bir çalışma için protokol düzenledik. Protokol kapsamında sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşma. Halkımıza daha profosyonel teknik hizmet. Ortak akıl ile ilçemizdeki yapılanmalar tüm mevzuatlara, tarihimize, kültürümüze, ekolojik değerlerimize ve halkımızın menfaatlerine uygun olarak yerine getirilecek” açıklamasında bulundu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler