Takip Et

SON DAKİKA

Umurlu'da sokak köpekleri sıkıntısı sürüyor

24 Kasım 2016, Perşembe 17:20

     


Aydın merkezine bağlı Umurlu Mahallesi'nde son iki haftada iki büyükbaş hayvanın , sokak köpekleri tarafından telef edildiği iddiasına bir yenisi daha eklendi.

Son günlerde sayıları hızla arttığı öne sürülen sokak köpeklerin, bu sabah da Mustafa Çağlayan'a ait bir büyükbaş hayvanı telef ettiği bildirildi.

Hayvan sahibi Mustafa Çağlayan sabah saatlerinde hayvanlarının yanına gittiğinde bir büyükbaş hayvanını parçalanmış vaziyette bulduğunu, hayvanı vakit kaybetmeden gömdüklerini söyledi.

Çağlayan, " Burada sorun uzun zamandır var. Mezbaha etrafında toplanan köpekler, orada beslenip gelişiyor. Karınları doymayınca sağa sola saldırıyorlar. Hayvanları koruyamaz noktasına geldik. Zararım yaklaşık 3 bin TL. .

Dün ekipler gelip bir iki köpek alıp götürmüş. Ama onlarca başıboş köpek buralarda hala dolaşıyor" dedi.

Öte yandan dün bir hayvanı aynı şekilde telef olan Hüseyin Korkmaz da olayın başıboş köpekler tarafından gerçekleştiğini, bu gün de aynı sorunu yaşadıklarını belirterek,"Benim 30 büyükbaş hayvanım var. Ben de üç köpek besliyorum. Artık hayvanlarımızın başından ayrılamaz olduk. Konunun çözülmesi için daha etkin çalışmalar yapılması gerekiyor" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

Umurlu'da köpek vahşeti

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler