Takip Et

SON DAKİKA

Oğlunu özleyen baba isyan etti

24 Kasım 2016, Perşembe 07:00

     


Çine’de ev telefonu ve internet bağlantısı kesilen ve bu nedenle Almanya'nın Köln kentinde yaşayan oğlu ile görüşemeyen 54 yaşındaki Ali Rıza Yanar, başvurularına rağmen 15 gündür sorununa duyarsız kalan yetkililere isyan etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine'nin Soğancılar Mahallesi'nde yaşayan 54 yaşındaki Ali Rıza Yanar, 15 gün önce ev telefonu ve internet bağlantısı kesilince telefonunun bağlı olduğu operatöre başvuruda bulundu. Ancak sorunuyla ilgilenen olmadı. Başvurusunu belirli aralıklarla iki haftadır sürdüren Yanar'ın derdiyle ilgilenilmedi.

Çine’ye 35 yıl önce Almanya’nın Köln şehrinden geldiğini ve gurbette yaşayan oğlu ile her gün telefonla veya internet aracılığı ile hasret giderdiğini ifade eden Ali Rıza Yanar, 'Çalışmayan internet ve ev telefonumdaki sorunu çözmeyen yetkililer yüzünden oğlumla görüşemiyorum'' diyerek ilgililere isyan etti.

"OĞLUMUN YÜZÜNÜ 15 GÜNDÜR GÖREMİYORUM"

Ali Rıza Yanar, “15 gün önce internetim kesildi, ev telefonum da ne aramaya ne de arayana yanıt vermiyor. Bu süre içerisinde yetkililer ile gerek telefonla gerekse yüz yüze görüşmeme rağmen sıkıntım giderilmedi. Bana sorunumun gidereceğini söylüyorlar fakat hala internet ve ev telefonumu kullanamıyorum. Her ay gereken ücreti yatırıyorum. Kullanıcı olarak görevimi yapıyorum, onlar da yapmalı. İnsana hizmet bu kadar geciktirilmemeli. Bir an önce sorunumun giderilmesini istiyorum. İnternetim çalışmadığı için oğlumun yüzünü 15 gündür göremiyorum” diyerek tepkisini dile getirdi. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler