Takip Et

SON DAKİKA

İşkence edilen köpeğe hayvansever sahip çıktı

24 Kasım 2016, Perşembe 14:00

     


Köşk'te yaşlı bir kadının bahçesine girdikten sonra işkenceye maruz kalan köpeğe hayvansever Funda Küçük sahip çıktı. Funda Küçük, “Zavallı köpek, tavukları koşturduğu gerekçesiyle sopayla öldüresiye dövülmüş. Mahalle halkının Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne haber vermesinden sonra da barınağa getirilmiş. Barınakta gördüğüm bu canı eve getirdim. Tedavisine devam ediliyor” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köşk’te yaşlı kadının bahçesine giren köpek, sopayla öldüresiye dövüldü. Mahalle halkının olayı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne haber vermesi üzerine barınağa getirilen köpek, koruma altına alındı. Hayvansever Funda Küçük de kafasından ağır darbe alan köpeğe sahip çıktı. Küçük, “Zavallı köpeği bağlayıp sopayla öldüresiye dövmüşler. Duyarlı vatandaşların olayı belediye ekiplerine bildirmesi üzerine olay ortaya çıktı” diye konuştu. Beslenme barınağında gördüğü köpeği eve getiren hayvansever Funda Küçük ve Tenzüle Küçük, köpeğin tedavisine devam edildiğini belirtti.

“ACILARINI UNUTTURACAK BİR YUVA DİLİYORUM”

Köpeğin hayati tehlikesinin olduğunu söyleyen Funda Küçük, sözlerine şöyle devam etti: “Kafasına aldığı darbeler nedeniyle köpeğin ağzından, burnundan, gözünden kan geliyor. Veteriner Çağrı Çağlar, tedaviye devam ediyor. Bu canın adını Karaoğlan koyduk. Hayatı tehlikesi devam eden Karaoğlan’ın çektiği acılar ise insanlığımızın vicdanımızın ne kadar acınacak halde olduğunun göstergesi. Bütün hayatımı sokak ve barınak canlara adadım. Bunun nedeni ise insanlardan daha tehlikeli canlının olmaması ve bu masumların çaresizliğidir. İyileşince ona acılarını unutturacak bir yuva diliyorum. Herkes Karaoğlan’a dua etsin.” (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler