Takip Et

SON DAKİKA

İşçilerin eylemi üçüncü günde de sürüyor

24 Kasım 2016, Perşembe 14:53

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi binasının yanında bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait inşaatta çalışan ve binanın yapımını üstlenen firmadan 2 aydır maaşlarını alamadıklarını öne süren işçiler eylemlerini sürdürüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Güzelhisar Mahallesi’nde yapımı devam eden Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü yeni binasında çalışan 27 işçinin başlattığı eylem, üçüncü günde de devam ediyor. 2 aydır maaşlarını almadıklarını öne süren ve yüklenici firma yetkililerine dün ulaşan işçiler, firma yetkililerinin 41 bin lira dışında para ödemeyeceğini söylemesi üzerine inşaatın çatısına tekrar çıkarak eyleme başladı. Karşılarında muhatap bulamamaktan yakınan işçiler, haklarını alıncaya kadar eylemlerini sürdüreceklerini ifade etti.

ÇATIDA RAHATSIZLANINCA DÜŞME TEHLİKESİ YAŞADI

Dün 22 işçiden 6’ı çatıya çıkarken bu sayı bugün 12’ye çıktı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği eylemde bekleyiş sürüyor. Bugün de devam eden eylemde, işçilerden Osman Kaymakçı, çıktığı çatıda rahatsızlanınca düşme tehlikesi yaşadı. Kaymakçı, arkadaşlarının yardımıyla inşaatın çatısından indirilerek aşağıda bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. İnşaat işçisi Osman Kaymakçı’nın tansiyon hastası olduğu ve tansiyonun düştüğü öğrenildi. İnşaat alanının önünde itfaiye, sağlık ve polis ekipleri bekleyişini sürdürüyor. (HAKAN AKIN)

Paraları ödenmeyen işçiler çatıya çıktı

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler