Takip Et

SON DAKİKA

Aykaç: Üniversitelerin terör yuvası olmasına izin vermeyeceğiz

24 Kasım 2016, Perşembe 19:00

     


Vatan Partisi Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, üyeler Ezgi Abay ve Okan Vardarlı, gazetemizi ziyaret etti. Parti gençlik kollarının kongre sürecine girdiğini bildiren Aykaç, gençlik olarak üniversitelerin terör yuvası olmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Aydın İl Başkanı Uğur Aykaç, üyeler Ezgi Abay ve Okan Vardarlı gazetemizi ziyaret ederek kongre öncesinde açıklamalar yaptı. Vatan Partisi Öncü Gençlik Aydın İl Başkanlığı'nın 3 Aralık Cumartesi günü kongresinin yapılacağını belirten Aykaç, kongreye Öncü Gençlik Genel Başkan Yardımcısı Elif İlhamoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Gürbüz'ün de katılacağını bildirdi. PKK’ya karşı topyekün bir mücadele yürütüldüğünü söyleyen Aykaç, “Üniversitelerde PKK’nın etkinliği azalıyor. Öncü Gençlik olarak önümüzdeki dönemde üniversitelerin terör yuvası olmasına izin vermeyeceğiz. Üniversiteler bilim yuvası olmalıdır” dedi.

17-18 Aralık’ta genel kurultayın yapılacağını bildiren Aykaç, kongreye Türkiye’nin dört bir yanından gençlik örgütleri temsilcileri katılacağını, görsel şölenler düzenleneceğini söyledi. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler