Takip Et

SON DAKİKA

AYESOB yönetiminden SGK'ya ziyaret

24 Kasım 2016, Perşembe 13:55

     


Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz’ı ziyaret etti. Samimi bir havanın estiği ziyarette yapılandırma üzerine konuşuldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yapılandırmada son güne gelindiğini hatırlatan SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz, “6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun 19.08.2016 tarihli ve 29806 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 25 Kasım tarihinde mesai bitiminde sona erecek. Esnaf ve sanatkarımızın bu yapılandırma kapsamından yararlanmasının çok önemli. Söz konusu geniş kapsamlı yapılandırmanın tekrarı olmayabilir. Bunun için esnaflarımız bu fırsattan mutlaka faydalanmalı” dedi.

“ESNAFIMIZ BU FIRSATI KAÇIRMASIN”

Yapılandırma hakkında esnafı aydınlattıklarını ifade eden AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan’da “Çeşitli tarihlerde odalarımıza kayıtlı üyelerimize mesaj yolu ve basın organları aracılığı ile yapılandırmayı duyurduk. Tüm üyelerimizin duyarlı davranarak söz konusu yapılandırmadan yararlanmalarını bekliyoruz. Esnafımız bu fırsatı kaçırmasın” diye konuştu.

“GÖKYÜZÜNÜN ALTINDAKİ EN GÜZEL YERYÜZÜNE HOŞ GELDİNİZ”

Ziyaret sonunda AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz’a gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzüne, Aydınımız’a hoş geldiniz deyip çalışmalarında başarılar diledi. Kendisine yapılan ziyaretten ötürü teşekkür eden SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz da Aydın’da görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederek ziyaretten dolayı teşekkür etti. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler