Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ'de Diş Hekimliği Günü coşkusu

24 Kasım 2016, Perşembe 14:22

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hekimliği Günü’nü düzenlenen etkinlikle kutladı. Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, tüm diş hekimlerinin gününü kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ADÜ Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen etkinlik ile Diş Hekimliği Günü kutlandı. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Törün Özer, Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlikte konuşan Rektör Bircan, ADÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin kat ettiği mesafeyi anlatarak, Türkiye’nin en önemli diş hekimliği fakültelerinden biri olduğunu vurguladı. Bircan, tüm diş hekimlerinin gününü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

"BU ANLAMLI GÜNDE SİZİNLE BERABER OLMAKTAN MUTLUYUM"

Rektör Bircan’ın konuşmalarının ardından günün anlam ve önemine değinen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, 22 kasım 1908’de Türkiye’de ilk diş hekimliği okulu olan Darülfünun Osmanlı Tıp Fakültesi Dişçi Mektebi Aliyesi'nin kurulduğunu ve her sene 22 kasım tarihinin Türkiye’de Diş hekimleri Günü olarak kutlandığını belirtti. Prof. Dr. Törün Özer bu anlamlı günde meslektaşlarımız ve öğrencilerimizle beraber olmaktan mutluluyum" dedi.

MESLEKTE 50'İNCİ YILINI DOLDURAN ÖZER'E PLAKET

Öte yandan meslekte 50'inci yılını dolduran Dt. M. Ziya Özer’e Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, tarafından plaket verildi. Plaket takdiminin ardından konuşma yapan Dt. M. Ziya Özer, genç diş hekimlerine ve diş hekimliği adaylarına mesleklerini sevmelerini, mesleklerine saygı duymalarını ve çok sabırlı olmalarını öğütledi.

Etkinlik, Diş Hekimliği Fakültesi doktorları ve öğrencilerinden oluşan Apikal Grubunun müzik dinletisiyle sona erdi. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler