Takip Et

SON DAKİKA

"Hem sen hem dünya kazansın"

24 Kasım 2015, Salı 13:18

     


Gıda uygulamaları, çevre uygulamaları ve endüstriyel uygulamalar için dekantör santrifüj, separatör ve çeşitli ekipmanlar sağlayan HAUS Santrifüj Teknolojileri, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor.

Yurt içi ve yurt dışında önemli referanslara sahip HAUS, sürdürülebilir bir çevre, ekonomi ve sosyal hayat için de çalışmalar gerçekleştiriyor. HAUS, bu kapsamda, “Hem Sen Hem Dünya Kazansın” adlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje ile 7 – 14 yaş arasındaki çocukların evde veya çevrelerinde atıl halde bulunan kullanılmış ve çöpe gidecek ancak geri dönüşümle veya farklı şekillerde kullanılabilir olan çeşitli eşyaları yeniden hayata döndürmelerini hedefleyen HAUS, çocuklara çevre bilincini aşılarken, üretim farkındalığı ve hayata aktif olarak katılmalarını da sağlayacak.

Projeye dahil olmak isteyen 7-14 yaş aralığındaki çocuklar, başvurularını HAUS firmasının web sitesinde bulunan başvuru formunu, eksiksiz doldurup proje mailine ulaştırarak yapabilecek. Onay mailinin gelmesi ile başvurular gerçekleşmiş olacaktır. Projenin çalışmasında; projenin amacı ve hedef kitlesi, hangi atıl malzemelerden üretildiği belirtilmesi gerekirken, başvuruları www.hemsenhemdunyakazansin.com adresi üzerinden de yapılabilecek. Başvurular için son tarih 22 Şubat 2016, proje teslim tarihi ise 14 Mart 2016 olarak belirlendi. (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler