Takip Et

SON DAKİKA

Bulvar, Survivor parkuru gibi

24 Ekim 2016, Pazartesi 08:40

     


Efeler’in Osman Yozgatlı Mahallesi sakinleri, Kadıköy Bulvarı'nın dağ yollarını aratmadığını öne sürdü. Mahalleliler,araçların çukurlar yüzünden 3 kilometrelik bulvarda ilerlemekte güçlük çektiğini, yağışlardan sonra oluşan su birikintilerinin de yayaları çileden çıkardığını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bulvarın yıllardır bu şekilde olduğunu ileri süren mahalle sakinlerinden Orhan İnal, Büyükşehir Belediyesi’nin yol bakım çalışmaları sırasında parke taşının üzerine sıcak asfalt döktüğünü belirterek, “Dünyanın hiçbir yerinde parke taşının üzerine sıcak asfalt dökülmez. Asfalt çökünce parke taşları yukarıda kalıyor ve sonucunda böyle bir manzara ortaya çıkıyor. Efeler’in en işlek bulvarı bu halde olmamalı. Birkaç günde yapılacak bir işi yıllardır askıya alıyorlar” dedi.

Çukurların olası kazalara davetiye çıkardığını iddia eden İnal, “Yolu bilmeyen birçok sürücü paniğe kapılarak kaza yapıyor. Araçlar zikzak çizerek ilerliyor. Yetkililerin kış mevsimi gelmeden buralara da ilgi göstermesini istiyoruz. Yağmurlar başlayınca buradaki yolu kullanmak işkenceye dönüşüyor” diye konuştu. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler