Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı mimarın 'Orta Mahalle' sunumu büyük ilgi gördü

24 Ekim 2016, Pazartesi 09:03

     


Aydınlı Yüksek Mimar Cemre Şahin’in "Göç Olgusunun İnsan ve Çevre İlişkisi Bağlamında İncelenmesi” konulu seminerde ‘Aydın Orta Mahalle Örneği’ adlı sunumu ilgiyle izlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İzmir'de 19-21 Ekim tarihleri arasında yapılan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Uluslararası Sanat ve Tasarım Kongresinde "Göç Olgusunun İnsan ve Çevre İlişkisi Bağlamında İncelenmesi” konusu büyük ilgi gördü.

ORTA MAHALLEDEKİ YAŞAM ELE ALINDI

Göç Olgusunun İnsan ve Çevre İlişkisi Bağlamında İncelenmesi seminerine “Aydın Orta Mahalle Örneği” ile katılan Yüksek Mimar Cemre Şahin Aydın ili Orta Mahalle'nin dönüşüm sürecini ele aldı. Şahin, Orta Mahalle'de ve aynı süreçten geçen yaşam alanlarında var olan fiziksel ve sosyal sorunların ortadan kaldırılabilmesi ve öngörülen sorunların engellenebilmesi için çeşitli önerilerde bulundu. Orta Mahalle'nin interdisipliner boyutta oldukça ilgi çekici bir inceleme alanı olduğunu vurgulayan Cemre Şahin, dönüşüm sürecinde olabildiğince hassas davranılması gerektiğinin ve katılımcı tasarım yaklaşımlarının gözetilmesi gerektiğinin altını çizdi. (HAKAN AKIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler