Takip Et

SON DAKİKA

ASKİ Karacasu'da zamanla yarıştı

24 Ekim 2016, Pazartesi 11:44

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Karacasu Belediyesi işbirliğinde Karacasu İstiklal Caddesi'nde sürdürülen altyapı çalışmalarında sona gelindi. ASKİ ekipleri, dükkanların bulunduğu ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Dua Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne bağlanan 300 metrelik yolun altyapı çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi için yoğun çaba göstererek kazı ve boru döşemelerini 1.5 günde tamamladı. Altyapı çalışmalarını yerinde izleyen Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, hızlı çalışmalarından dolayı ASKİ ekiplerine teşekkür etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

30 YILLIK İÇME SUYU HATTI YENİLENİYOR

Kanalizasyon, yağmur suyu hattı, asbestli içme suyu borularının sağlıklı borularla değiştirilmesi ve parke yenileme çalışmaları yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “25-30 yıl önce döşenmiş olan eski boruların yerine daha sağlam ve sağlıklı borular döşüyoruz. Eski hat sık sık arızalanıyor ve vatandaşlarımız mağdur oluyordu. Bunun önüne geçmek için ana depo ile şebeke arasındaki hatta çalışma başlattık. İlçemizdeki altyapıyı sağlıklı bir hale getirdik. Bu konuda yıllarca sıkıntı yaşanmayacak'' diye konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKYAPICI, TEŞEKKÜR ETTİ

ASKİ ekiplerinin, Dua Meydanı ve Merkez Cami önündeki sokağın altyapısını bir an önce tamamlamak için mesai mefhumu gözetmeden geç saatlere kadar çalıştıklarını ifade eden Büyükyapıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ASKİ'ye teşekkür etti.

Eskimiş altyapıyı 1.5 günde yenileyen ASKİ ekipleri, toplam bin 350 metre içme suyu, bin 200 metre kanalizasyon, 950 metre yağmur suyu boru hattını yeniledi. Karacasu Belediyesi Fen İşleri ekipleri de altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklara parke taşı döşeyecek. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler