Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Erol bir projesini daha tamamladı

24 Haziran 2021, Perşembe 17:20

     


Buharkent Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Anadolu Lisesi inşaatı tamamlandığını belirten Başkan Mehmet Erol, “Tamamlanan okul inşaatı sonucu, Kapalı Pazaryeri ve Otopark yapacağımız, eski İstiklal İlkokulunun arsası, kısa süre içinde Buharkent Belediyemize teslim edilecektir” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçe halkına verdikleri sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 24 derslik ve 7 milyon liraya mal olan lise binasını tamamladıklarını belirten Başkan Erol, kısa sürede de kapalı pazaryeri ve otopark projesini tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

“İLÇEMİZİN PARASI İLÇEMİZ İÇİN HARCANMIŞ OLDU”

“Buharkent Belediyemiz tarafından yapılan Anadolu Lisemizin inşaatı tamamlanmış ve geçici kabulü yapılmıştır” diyen Başkan Erol, Geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizin iyi bir eğitim almasına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyor, bu okuldan vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatların yetişmesini diliyoruz. Biz takas usulü ile bu projeyi gerçekleştirdik. Meydan ve kapalı pazaryeri için yer satın almış olsak bu para ilçenin bir kaybı olacaktı. Bu şekli ile bir taş ile iki kuş vurmuş olduk ve ilçemizin parası ilçemiz için harcanmış oldu. Buharkent’imize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

“MEYDAN PROJEMİZİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

İlçe meydanı için düşündükleri ve proje içerisinde kalan okul nedeniyle modern pazaryeri ve otopark çalışmasını kısa sürede tamamlamak istediklerini belirten Başkan Erol, “Tamamlanan okul inşaatı sonucu, Kapalı Pazaryeri ve Otopark yapacağımız, eski İstiklal İlkokulunun arsası, kısa süre içinde Buharkent Belediyemize teslim edilecektir. Yer teslimi sonrası hazır olan meydan projemizi kısa sürede hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler