Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Seramik Yapı Market ödüllü konsepti ve 10 bin çeşit ürünle hizmete başladı

24 Haziran 2021, Perşembe 17:25

     


Aydın'da seramik ve hazır beton sektöründe hizmet veren Aydın Seramik, Efeler'de açtığı yeni mağazasında dünya devi markaların ürünleri ile hizmet vermeye başladı. Tüm yapı dekorasyon çeşitleri, mobilya, hırdavat, el aletleri başta olmak üzere 10 bin çeşit ürünle hizmete başlayan ve konsept mağaza ödüllü Aydın Seramik'in yeni işyeri, 3 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'ın merkez ilçesi Efeler'de seramik çeşitleri ile Germencik'te de hazır beton ve akaryakıt istasyonu ile hizmet verdiklerini belirten Aydın Seramik firma Yöneticisi Ali Helvacı, İncirliova Karayolu Bil Koleji yanında açtıkları yeni mağazaları ile sektöre iddialı olarak girdiklerini belirtti.

MÜŞTERİLERİNE BAŞKA ADRES ARATMIYOR

Aydın Seramik, Aydın Bil Kolejleri yanındaki 3 katlı, 3 bin metrekare kapalı alana sahip konsept mağaza ödüllü yeni mağazası ile bölgenin en büyük yapı marketini hizmete sunduğunu belirten mağaza sahibi Ali Helvacı, seramik, hazır beton, hazır sıva, inşaat demiri satışından sonra yapı market konsepti ile beyaz eşya, hırdavat, el aletleri, çelik kapı, boya, bahçe mobilyaları, züccaciye, hediyelik eşya, oyuncak çeşitleri ile bir evin temelden çatıya tüm ihtiyaçları için müşterilerine başka adres aratmadıklarını ifade etti.

"EVİNİZİN TÜM İHTİYAÇLARINI TEK ÇATI ALTINDA TOPLADIK"

Aydın Seramik Yöneticisi Ali Helvacı, "Firmamız Aydın Beton markası ile hazır betonda, Lukoil markası ile akaryakıt sektöründe hizmet vermekte. Şirket bünyemizde NG Kütahya Seramik, Silverline, Filli Boya Grohe, Franke, Duravit gibi birçok dünya devi markaların fabrika bayiliği bulunmakta. Bil Kolejleri yanındaki yeni mağazamızda 3 bin metrekare kapalı alana sahip bölgenin en büyük yapı marketi ile evinizin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında topladık" diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler