Takip Et

SON DAKİKA

Sayın İnşaat'tan ‘Sevgi Evleri’ projesi

24 Mayıs 2016, Salı 14:48

     


Söke, Kuşadası ve benzeri turizm yerlerinde yaptığı yaşam alanları ile adından söz ettiren Sayın İnşaat, Davutlar’da devam eden ‘Sevgi Evleri’ projesinde son aşamaya geldi.

Denize 900 metre mesafede inşaatı devam eden ‘Sevgi Evleri’nin özel bir site olduğunu ifade eden Kemal Sayın, şu bilgileri verdi:

“Yaptığımız her şeyin içinde olduğu harika bir yaşam alanıdır. Bunlar bağımsız evlerdir. 14 dairemiz var burada 5 artı 1 ve 180 metrekare alanı kapsıyor. İçerisinde yüzme havuzu özel peyzaj çalışması olan özel bir yerdir. Tripleks olan bu binaların yapımına üç ay önce başladık, nasipse Temmuz ayı içerisinde ise sahiplerine teslim edeceğiz. Her şeyi özel olan bu sitelerin fiyatları da 350 ila 400 bin lira arasında değişiyor. Sayın İnşaat olarak başta Samsun olmak üzere burada da sahil kısımlarında çok sayıda inşaat yaptık. 50 yıla yakın bir geçmişimiz var. Köklü bir firmayız her zaman yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalışırız. Müşteriler aldıkları dairelerden mutlaka memnun kalıyorlar. Sorunsuz bir yaşam alanı teslim ediyoruz.” (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler