Takip Et

SON DAKİKA

Didim Garden Of Sun Hotel, aşure geleneğini sürdürdü

24 Mayıs 2016, Salı 21:29

     


Didim Altınkum 3'üncü koyda hizmet veren Garden Of Sun Hotel, her yıl sezona girerken tüm personelin katılımıyla düzenlediği geleneksel sezon açılışı ve aşure gününü bu yıl da gerçekleştirdi. Otelin toplantı salonunda düzenlenen tanıtım ve tanışma toplantısında tesis hakkında bilgiler verilerek, hizmet anlayışı, uygulamalar, önem verilen değerler ve planlar anlatıldı.

Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Helvacıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Garden Of Sun Otel'in kurucusu Nurettin Karakış'ın 2004 yılında otelin inşaatına başladığını belirterek, 28 Nisan 2006 tarihinde Garden Of Sun Hotel'in resmi açılışını yaparak, kapılarını ilk misafirlerine araladığını söyledi. Büyük bir aile, iyi bir takım ve Didim'de bir marka olduklarını belirten İlknur Helvacıoğlu, kurumsal bir otel olmanın adımlarını atarak, misyonu, vizyonu ve kalite politikalarını belirlediklerini ve bu amaçla çalıştıklarını ifade etti. "Her misafir özeldir" hizmet anlayışıyla çalıştıklarını anlatan Helvacıoğlu, Garden Of Sun Hotel olarak önem verdikleri konuların en başında eğitimin geldiğini, sürekli eğitim ve gelişimin Garden Of Sun Hotel'in olmazsa olmazı olduğunu kaydetti.

İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN

Garden Of Sun Hotel'in Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Karakış da yaptığı konuşmada personele tavsiye ve önerilerde bulundu. 2016 sezonunun hayırlı olmasını dileyen Karakış, herkesin işini isteyerek ve severek yapmasını diledi. Dürüstlük, çalışkanlık, saygı, sözünü tutmak, işini sahiplenmek ve şirket kurallarına uyumun, Garden Of Sun Hotel'i ayakta tutan değerler olduğunu kaydeden Nurettin Karakış, bu değerlere sahip çıkan her bireyin, Garden Of Sun Hotel ailesinin bir parçası olduğunu sözlerine ekledi.Konuşmaların ardından pasta kesildi, personele aşure ve pasta ikram edildi.

2016 sezonu tanıtım ve tanışma toplantısına Garden Of Sun Hotel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karakış, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Karakış, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Helvacıoğlu, departman müdürleri ve personel katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler