Takip Et

SON DAKİKA

Yarım asırlık yara sarılıyor

23 Kasım 2016, Çarşamba 18:11

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’yi Karpuzlu’ya bağlayan yolun Çine Kahraman Mahallesi ve Doğanyurt Mahallesi arasındaki 8 kilometrelik bölümünde asfalt yama çalışmaları başlatıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yaklaşık yarım asırdır Çine ve Karpuzlu arası ulaşımı sağlayan yolun Çine Kahraman Mahallesi ve Doğanyurt mahalleleri arasındaki 8 kilometrelik bölümü, bakımsızlık nedeniyle köstebek yuvasına dönmüştü. Birçok kez yetkililer tarafından yolda düzeltme çalışması yapılmasına rağmen yol kısa sürede yine bozuldu ve sürücülere eziyet oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi yolda asfalt yama çalışması başlattı. Yolun kısa süre içerisinde daha kullanışlı hale getirileceği belirtildi.

Doğanyurt Mahallesi Muhtarı Memduh Say, “Yolumuzda zamanla çökmeler meydana geldi. Ara ara düzeltme çalışmaları yapıldı ancak kesin çözüm olmadı. Defalarca bozuldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı çalışmadan dolayı çok memnun olduk. İnşallah bu çalışma ile birlikte ulaşımı daha rahat bir yola kavuşacağız” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler