Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ'lü UltrAslanlar Aydınlılar'dan destek bekliyor

23 Kasım 2016, Çarşamba 15:42

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencilerinin oluşturduğu Ultra Aslanlar Üniversite Topluluğu (UltrAslan Üni), Erzincan’daki köy okulları için yardım kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya için UltrAslan Ünili gençler, yetkililerden destek bekliyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ADÜ öğrencileri, oluşturdukları UltrAslan Üni topluluğu Erzincan’daki köy okulları için yardım kampanyası başlattı. ADÜ’de ilk defa böyle bir etkinlik yaptıklarını söyleyen UltrAslan Üni Topluluğu Başkanı Hakan Demirel, “Tüm fakültelerden oluşan 25 kişilik bir gurubuz. 81 ilimizde de yardıma ihtiyaç okullarımız var. Biz öncü olmak için doğuda bir okul seçmek istedik. Onların şartları, okumak için daha ağır. Biz bir adım atıp rol model olmak istedik. Okulların ihtiyaçlarına göre hareket edeceğiz. Şu an yardımları, giyim ve kırtasiye malzemeleri olarak belirledik. Ama elinde olanlar varsa kitap ve diğer Erzincan’a götürebileceğimiz yardımlar olabilir. 13 Aralık’ta Erzincan’a gitmeyi planlıyoruz. Bu yüzden yardım etmek isteyen vatandaşlar 10 Aralık’a kadar yardımlarını bize ulaştırabilirler. Ayrıca yardım ne kadar fazla olursa o kadar okula ulaşabiliriz” dedi.

“YETKİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Aydın’daki yetkililerden destek beklediklerini söyleyen Demirel sözlerine şöyle devam etti, “Okulda yardım için stant açamadık ve afiş yapıştıramadık. Öğrenci bütçesiyle bu yardımı yapıyoruz. Bizim bütçemiz buna el vermedi. Belediyelere başvurduk onlar da bize yardım desteğinde bulunmadı. Aydın’daki iş adamlarından yetkililerinde de yardım bekliyoruz. Özellikle ulaşım için araç sıkıntısı çekiyoruz. Bu konuda bize yardım etmelerini istiyoruz. Öğrenci bütçesiyle Erzincan’a gidip gelme bizi zorlayacak. UtlrAslanlar olarak, diğer takımların taraftarlarından da destek bekliyoruz. Bizi Galatasaray aşkı birleştirdi fakat bizim yaptığımız insani bir durum. Aydınlıların yardım kampanyasından haberdar olduğu vakit, bize destek olacaklarına inanıyoruz.” (KIYMET SARIYILDIZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler