Takip Et

SON DAKİKA

Yazarlar Ağaçlı’ya uğramadan geçmiyor

23 Ekim 2016, Pazar 00:25

     


Kahvesinin bir köşesinde oluşturduğu kütüphanenin ardından başlattığı ‘Bir kitap okuyana bedava çay’ kampanyası ile dikkat çeken Söke’nin Ağaçlı Kültür Kahvesi'ne Türkiye’nin dört bir yanından kitap bağışı yağarken bölgeye yolu düşen yazarlar da Ağaçlı Kültür Kahvesi'ni ziyaret ediyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Daha önce kitap dostları ve bazı yazarların konuk olduğu Kültür Kahvesi'ni bu kez yazarlar Savaş Ünlü ve Erdal Şahin ziyaret ederek kitap bağışladılar. Söke Belediyesi'nce düzenlenen 13. Söke Sanat, Edebiyat ve Kitap Günleri etkinliğine katılan çocuk ve gençlik romanı yazarları Savaş Ünlü ve Erdal Şahin, Söke Belediyesi Kültür Müdürü Neriman Arslan ile birlikte Ağaçlı Kültür Kahvesi'ni ziyaret ettiler.

Kahveci Haluk Yalçınöz’ü tebrik eden yazar Erdal Şahin, “Söke’deki etkinlik için Çorum’dan geldim. Ağaçlı Kültür Kahvesi, gerek sosyal medyadan gerekse basında çıkan haberlerden dikkatimi çekmişti. Söke’deki etkinlik ile kültür hazinesi bu kahveyi ziyaret etme fırsatı bulduğum için çok mutlu oldum” diye konuştu.

Öte yandan Söke’deki etkinliğe katılan yazarlar Feyza Hepçilingirler, Nasuh Mahruki, Enver Aysever de Ağaçlı Kültür Kahvesi için kitaplarını imzalayarak kütüphaneyi zenginleştirdiler. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler