Takip Et

SON DAKİKA

Sultanhisar Belediyesi, 46 işçi için toplu sözleşme imzaladı

23 Temmuz 2014, Çarşamba 16:09

     


Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası ile 46 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesini, imzaladı.

Belediye Binası'ndaki imza törenine, Başkan Osman Yıldırımkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Ulusal, Fen İşleri Müdürü Cengiz Açe, Belediye-İş Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Hidayet Yaman ve Sendika Yöneticileri katıldı.

İmzalana toplu iş sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, “Büyükşehir Yasası ile kapatılan ve belediyemize dahil olan belde belediyesi personelimiz ve mevcut personelimiz için 2 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladık. İş Sözleşmesi, imzaladığımız 46 personelimize, birinci yıl için yüzde 15, ikinci yılda da yüzde 15 olmak üzere yüzde 30 zam uygulaması yaptık. Sosyal haklarında iyileştirme yaptığımız personelin maaşı bin 700 TL oldu. Bunun yanı sıra, yıllık belli sürelerde gıda ve yakacak yardımı da yapacağız. Sultanhisar halkı, bizden hizmet bekliyor. Bundan sonra, nüfusu 21 bine ulaşan ilçemiz için, çalışıp hizmet üreteceğiz” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler