Takip Et

SON DAKİKA

Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel yetenekli gençlere de kapılarını açıyor

23 Haziran 2021, Çarşamba 17:00

     


Akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel projeleriyle de adından söz ettiren Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar alanında yetenekli öğrencileri kayıt yaptırmaya bekliyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, ev ortamını aratmayan pansiyonu, birçok sosyal ve kültürel faaliyetleri yapma imkânı ile özel yetenekli gençlere de kapılarını açıyor. Özellikle Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar alanındaki yeteneklerini geliştirmek isteyen ortaokulu bitirmiş liseye başlayacak öğrenciler için yeni bir imkân sunuyor. Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tercih eden öğrenciler Tecrübeli akademik kadro, pansiyon imkanı ve seçkin sınıflar ve fiziki imkanlarla donatılan okulda Hüsn-I Hat, Ebru ve Tezhip alanında alacağı eğitimle ileriki eğitim öğretim hayatlarında ve özel yaşantılarında kendilerini rahatça ifade edebileceği güzel bir etkinlik kazanacaklar. Okul, Güzel Sanatlar Fakültelerinin ilgili bölümlerine yine yetenek sınavı ile kolaylıkla girebilecek öğrenciler hazırlayacak.

AYDIN'DA HAFIZLIK PROGRAMINA SAHİP TEK OKUL

Aynı zamanda Şehit Orkun Alp Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Aydın’da “Hafızlık” programına sahip tek okul. Valilik, Müftülük ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılmış olan protokol ile İlkokulu bitirmiş, 5.sınıftan başlayan 6. ve 7. sınıfı da kapsayan bir eğitim ile okulda resmi hafızlık eğitimi veriliyor.

ÖĞRENCİLER 30 HAZİRAN'A KADAR BAŞVURU YAPABİLECEK

Yetenek sınavıyla Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar sınıflarına kayıt yapmak isteyen öğrenciler, internet üzerinden 30 Haziran 2021 tarihine kadar okulun http://soakihl.meb.k12.tr adresinden başvuru yapabilecek. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler