Takip Et

SON DAKİKA

Şehit kardeşi için yemin töreni düzenlendi

23 Haziran 2021, Çarşamba 15:33

     


Çine Halk Kütüphanesi’nde yaklaşık 2 yıl önce memurluğa başlayan Şehit Berat Uzunova’nın kardeşi Gökhan Uzunova, düzenlenen yemin töreninin ardından asil memurluğa atandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Şehit ve Gazi Yakını İstihdamı kapsamında, Çine Halk Kütüphanesi’nde göreve başlayan Uzunova, temel ve hazırlayıcı eğitim ve staj süresini tamamlayarak asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazandı. Çine Halk Kütüphanesi aday memurluğunu başarıyla tamamlayan şehit yakını Gökhan Uzunova düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.

Halk Kütüphanesi Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törene, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Kenan Çiftçi, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır ile Kütüphane görevlileri Naciye Çoban, Halil Yıldız, Selahattin Uslu, Gökhan Uzunova ile eşi Gamze Uzunova, çocukları Fikret Berke, Zeynep Eylül ve Berat Uzunova, annesi Tennur Uzunova ve kardeşi Berna Uzunova katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören, Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır eşliğinde, Gökhan Uzunova Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti.

Çine Halk Kütüphanesi ve Berna Uzunova’nın katkılarıyla Gökhan Uzunova’ya aile tablosu hediye edilerek hayırlı olsun dilekleri iletildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler