Takip Et

SON DAKİKA

“Kötü günler için tedbir almalıyız”

23 Haziran 2021, Çarşamba 16:40

     


Aydın Toptan Gıda Çarşısı Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Taşkın, Türk Kızılayına katkı sunmak adına Gıda Çarşısı aenaf ve çalışanları olarak kan bağışında bulunacaklarını belirtti. Taşkın, “Yarın kötü gün yaşamamak için bugünden tedbir almamız gerekiyor ve bunun için kötü gün dostu Kızılaya kan bağışında bulunacağız” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pandemi nedeniyle kan stoklarında yaşanan yetersizliğe katkı sunmak için Türk Kızılayı Aydın Şubesi ortaklaşa bir program düzenleyen Aydın Toptan Gıda Çarşısı Sitesi Yönetim Kurulu, kanlarıyla destek olacak. Site Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın, tüm üyelerine ve çalışanlarına da destek için çağrıda bulundu.

Kızılay kan aracının yarın (24 Haziran Perşembe) Toptan Gıda Çarşısı Sitesi idari binası önünde saat 10.00 ila 18.00 arası bağışçıların hizmetinde olacağını belirten Sami Taşkın, “Ülke olarak yaşadığımız pandemi, geride bıraktığımız Ramazan ayı ve şimdi de sıcakların artması ile Kızılayın kan stoklarını büyük derecede etkilediğini biliyoruz. Kan ne zaman kime lazım olacağını bilemeyiz. O nedenle site yönetimi olarak kan bağışı yapma kararı aldık ve Kızılay yetkililerimiz de kan bağışı aracını buraya gönderebileceğini söyledi. Sitemizde bulunan 120 işletmemiz ve binin üzerinde çalışanımız kan bağışı için destek olacaklarını ümit ediyoruz ve desteklerini bekliyoruz. ‘Bağışlanan her kan kurtarılan 3 can’ sloganı çok fazla anlam ifade ediyor. Biz bugün üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Çünkü yarın birimize kan lazım olduğunda gidebileceğimiz ve hayat kurtaracak kanı bulabileceğimiz yer, Kızılay. Ben bu vesileyle tüm site üyelerini ve çalışanlarını bu bağış için tekrar davet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler