Takip Et

SON DAKİKA

Tekgül Yapı İnşaat, gelir vergisi ödülü aldı

23 Mart 2017, Perşembe 18:27

     


Buharkent Vergi Dairesi, vergi mükelleflerini ödüllendirme projesi kapsamında 2015-2016 yılında ilçede en çok gelir vergisi beyanında bulunan mükelleflere teşekkür belgesi verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kısa sürede hem sosyal sorumluluk hem de inşaat projeleriyle adından söz ettiren Tekgül Yapı İnşaat firması, 2015-2016 vergi döneminde Buharkent'te en yüksek gelir vergisi ödeyen 5 firmadan biri oldu. En yüksek gelir vergisi beyanında bulunan Tekgül Yapı İnşaat'ın sorumlusu Şükrü Tekgül'e Buharkent Mal Müdürü Nurhan Güdücü, teşekkür belgesi verdi. Sosyal sorumluluk projelerinde maddi destek hususunda öncü olan Tekgül, Buharkent Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı'dan da bir plaket aldı.

Şükrü Tekgül, "Vergi devletin direğidir. Bu direk, milletin emeğidir. Bu prensiple ülkemiz ekonomisine katkı sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz.Gelir vergisi mükellefliğimin yanı sıra ilçemizde kaymakamlık bünyesinde yürütülen sosyal sorumluluk projelerinin hepsinde yer almaya çalışıyoruz. Halkımızla iç içe bir yönetim politikası uygulamaya çalışıyoruz. Kısa sürede hayata geçirdiğimiz 12 proje kapsamında 150 daire ile inşaat sektörünün yükselen yıldızı olmaya namzet olan firmamız, Buharkent'te özgün, yenilikçi, yaşam kalitesi ile yatırım değeri yüksek konsept projeleri hayata geçirerek her zaman beklentileri karşılama hedefinde durmaksızın çalışmaya devam edecektir" dedi. (EBRU GÜLSOY)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler