Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası, Antalya City Expo Fuarı'nda tanıtılıyor

23 Mart 2017, Perşembe 17:13

     


Kuşadası Belediyesi, Antalya’da düzenlenen City Expo Fuarı'nda yerini aldı. Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından düzenlenen City Expo Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'na bir stantla katılan Kuşadası Belediyesi, ilçenin tanıtımını yapıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen City Expo Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, Antalya'da 7. kez kapılarını açtı. 7 bin 500 metrekarelik alanda, bin 500 belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen fuara Fas, Kosova, Makedonya, Irak, İran, Kırgızistan, Kıbrıs, Azerbaycan, Umman, Filistin, Lübnan, Karadağ, Ukrayna, Arnavutluk, Cezayir, Ürdün, Suudi Arabistan, Çin ve Kuveyt’ten delegeler katılıyor. Şehircilik teknolojilerine dair her türlü yenilik ve ürünlerinin sergileneceği fuarda, uygulama örnekleri de sunuluyor. Fuarda, belediye ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemesi, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanı, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanı, ses, ışık ve görüntü ekipmanı, spor tesisi ve spor malzemesi, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi ürünler sergileniyor.

 

Kuşadası Belediyesi'nin bir stantla yer aldığı Antalya City Expo Fuarı'na, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit ve Tufan Asrav, Belediye Meclis Üyesi Hakan Turhan ile İmar ve Şehircilik Müdürü Serdar Kılınç katıldı. Başkan Kayalı, Kuşadası standında Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile bir araya geldi. Antalya City EXPO 26 Mart'a kadar devam edecek. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler