Takip Et

SON DAKİKA

Milletvekili Yıldız, 37 yıl sonra hasret giderdi

23 Ocak 2021, Cumartesi 12:55

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, 1984 yılında mezun olduğu Tire Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde arkadaşları ile bir araya gelerek hasret giderdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

CHP Genel Merkezi tarafından Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç başkanlığında toplanan Jeotermal Enerji Komisyonu üyeleri, İzmir Tire’de önce Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edip ardından Başköy ve Orhanlı’da saha çalışmalarında bulundu. Çevre sorunları hakkında çevre kirliliğine neden olan jeotermale geçit vermeyen vatandaşlarla bir araya geldi.

Görüşmelerde JES’lerin bulunduğu bölgelere ve çevreye verdiği zararları ve sorunları tespit ederek alınması gereken önlemler hakkında görüşüldü.

“BENİ AYRICA ONURLANDIRDI”

Ziyaretler sırasında CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İzmir Tire’de Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ayrıca ziyaret ederek, dönemin öğrencileri ile birlikte hasret giderdi. Milletvekili Yıldız, “37 yıl sonra sınıf arkadaşlarım ile bir araya geldik. Aynı dönemde okuyan arkadaşlarından Hüseyin Çamlıca’nın Okul Müdürü olarak atanmış olması, beni ayrıca onurlandırdı” İfadelerinde bulundu. (KARDELEN ÇERÇİ) 







 
Son Eklenen Haberler