Takip Et

SON DAKİKA

Melekler yine sevindirdi

22 Kasım 2016, Salı 15:56

     


Çine’de çok sayıda engelliyi tekerlekli sandalyeye kavuşturan Aymelek Derneği, yürüme ve konuşma engelli Ekrem Yalçın (9) ile yatalak Zehra Kaçar’ı (78) da sevindirdi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Çine Kadın Kolları Teşkilatı, Aymelek Derneği’nden yürüme ve konuşma engelli Ekrem Yalçın’a tekerlekli sandalye, Zehra Kaçar’a da kumandalı yatak isteğinde bulundu. Aymelek Derneği, AK Parti Çine Kadın Kolları’nın talebini gerçekleştirmek üzere Kavşit Mahallesi'nde yaşayan Ekrem Yalçın ve Ünlüce Mahallesindeki Zehra Kaçar’ı ziyaret etti. Ekrem Yalçın’a tekerlekli sandalye, Zehra Kaçar’a ise kumandalı yatak hediye edildi. Yalçın ve Kaçar’ın mutlulukları gözlerinden okundu.

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Nurten Payza, Aymelek Derneği’nin sözünde duran iyi kalpli insanlardan oluştuğunu ifade etti. Payza, ''Yardım bekleyen kişileri sevindirerek hayır dualarını alan Aymelek Derneği’ne Çineli 3 engelli vatandaş için tekerlekli sandalye talebinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde bu tekerlekli sandalyeler de arzu edilen kişilere hediye edilecek'' dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler