Takip Et

SON DAKİKA

Kavşağa dubalı çözüm bulundu

22 Kasım 2016, Salı 13:58

     


Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak’ın Karacasu'ya yaptığı ziyaret sırasında bir kez daha gündeme getirilen Karacasu-Kuyucak karayolu bağlantısında dubalı çözüm uygulandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, ilçenin girişindeki bağlantı yoluna dubalarla plastik bariyer, banket çizgisi, yol çizgisi ve uyarıcı levhalar koyarak düzenleme yaptı. Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak’ın ilçeye yaptığı ziyaretin ardından başlatılan kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında ilçeye girişi sağlayan bağlantı yoluna uyarıcı nitelikteki işaret levhaları dikildi. Yol çizgi ekibi, banket çizgisi, yol çizgisi ve su dolu plastik dubalarla yolu ayıran bariyer yaptı. İlçe halkının beklentisi olan kavşak dönelin ne zaman yapılacağı bilinmezken, geçici olarak uygulanan kavşak düzenlemesi ile yolun daha güvenli hale getirildiği bildirildi..

Bazı vatandaşlar yapılan kavşak düzenlemesinin kazaları önlemeyeceği görüşünü savunurken bazı vatandaşlar ise orada Karacasu-Tavas-Kuyucak bağlantısını sağlayan yol ayrımına ”battı çıktı” yapılarak soruna kalıcı çözüm getirilebileceğini öne sürdü. Yetkililerin bu konuya eğilmelerini istedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler