Takip Et

SON DAKİKA

Didim, Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtılacak

22 Kasım 2016, Salı 14:18

     


Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı, 10’uncu kez 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Aydın'ın turistik ilçesi Didim de fuarda stant açılarak tanıtılacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turizm sektörünün en önemli fuarı olan Travel Turkey, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde İzmir’de düzenlenecek. Türkiye’nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını, yerli ve yabancı turizm yatırımcıları, acenteleri, satın alıcıları ve tatil planı yapmakta olan son tüketicileri ile buluşmayı hedefleyen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na Didim de katılacak. Didim’in fuar organizasyonu ve tanıtım planı, Kaymakam İskender Yönden’in başkanlığında, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile turizm işletmecilerinin katılımıyla gerçekleşen ön toplantıda belirlendi. Ardından Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, DAHOT Derneği Başkanı İlyas Aydur ile yapılan görüşmelerde, Travel Turkey İzmir Fuarı ile ilgili Didim adına tam destek verilerek işbirliği çerçevesinde hareket edilmesine karar verildi.

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş, yurt içinden ve yurt dışından katılımcılar ile ziyaretçilerin yer alacağı Travel Turkey İzmir Fuarı’nın tanıtım, yeni işbirlikleri ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi açısından Didim turizmine önemli katkı sağlayacağına inandığını belirterek Travel Turkey İzmir Fuarı için Didim adına destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler