Takip Et

SON DAKİKA

Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şubesi yeni başkanını seçti

22 Kasım 2016, Salı 18:26

     


Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şubesi olağan genel kurulunda yeni başkanını belirledi. Mevcut Başkan Hikmet Çıldır aday olmadığı genel kurulda yeni başkan olarak Afet Gök Heuschele seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şubesi’nin olağan genel kurulunda Afet Gök Heuschele yönetimindeki liste yönetime seçildi. Başkan Hikmet Çıldır’ın aday olmadığı seçimde Afet Gök Heuschele ve Gülşen Kızılağıl başkanlık için yarıştı. 114 üyesi bulunan dernekte 60 üye oy kullandı. Yapılan seçimde Gülşen Kızılağıl 14 oy alırken Afet Gök Heuschele 45 oyla yeni başkan seçildi. Yeni Başkan Heuschele, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyleyerek, “Kadın erkek eşitliğini sağlayacağız. Özveriyle çalışıp elimizden geleni yapacağız. Derneğimizin kapıları herkese açık, bu kapıdan giren herkesten sadece dernek yararına çalışmasını isteriz. Daha üretken olacağız. Hikmet Çıldır başkanımızdan aldığımız bayrağı daha ilerilere taşıyacağız. Yaptığı güzel çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkacaklarını belirten Heuschele, “Atamızın bize verdiği hakların bilincine varmalıyız. Bu bilinçle de yolumuza devam etmeliyiz. Üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler