Takip Et

SON DAKİKA

Ak Partili gençlerden lösemi hastası Afra'ya doğum günü sürprizi

22 Kasım 2016, Salı 14:22

     


AK Partili gençler, Efeler’de kanser hastası annesinin taburcu olduğu gün kendisinin kan kanseri (lösemi) olduğunu öğrenen üniversite öğrencisi Afra Rabia Demirel’i doğum gününde yalnız bırakmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Partili gençler 23 yaşına giren Afra Rabia Demirel’i doğum gününde yalnız bırakmadı. Tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde AK Parti Aydın Gençlik Kolları hastane bahçesini balonlarla süsleyerek ‘iyi ki doğdun Afra’ yazdı. Odasının penceresinden birçok balonla süslenen bahçede ' İyi ki Doğdun Afra' yazılı pankart açan gençleri gören Afra Rabia Demirel, şaşkınlığını gizleyemedi.

"AFRA'NIN YANINDAYIZ"

Telefonla iletişim kuran AK Partili gençler, Afra’nın hep yanında olduklarını söyledi. Herkese teşekkür eden Demirel, “Herkese emekleri için çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz' dedi.

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, Afra’nın ve ailesinin hep yanında olacaklarını söyleyerek, “ Afra kardeşimizin doğum gününün olduğunu geçen gün ziyaretine geldiğimizde öğrendik. Biz de hemen arkadaşlarımızla organize olarak burada güzel bir doğum günü kutlaması yapmak istedik. Bu doğum günü bütün lösemi hastası olan kardeşlerimizin adına da yapılmış olsun. İnşallah ona bir mutluluk kaynağı ve hastalığı atlatmasında küçük de olsa bir sebep olur. Bu bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır" diye konuştu. AK Partili Gençlik Kolları Afra Rabia Demirel’e günlük hediye etti.

Efeler’de yaşayan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencisi Afra Rabia Demirel, meme kanseri tedavisi gören annesinin taburcu olacağı gün, kan kanseri olduğunu öğrenmişti. İlik nakli bekleyen genç kız, lösemili hastaları için ‘Her şey güzel olacak’ sloganıyla ‘Umut ol kan ver’ kampanyası başlatmasıyla gündeme gelmişti. (ÖZGE SÖNMEZ)

Ağlatan tesadüf

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler