Takip Et

SON DAKİKA

KOSGEB destekli girişimcilik kursları Kuşadası'nda başlıyor

22 Mayıs 2017, Pazartesi 14:21

     


Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen KOSGEB destekli girişimcilik kursları Kuşadası’nda başlıyor. İlçede iş kurmak isteyen herkese destek sağlamak istediklerini ifade eden Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, “Kendi işini kurmak isteyen herkesi bu kurslara bekliyoruz. Bu kurslara katılmak isteyen vatandaşların, 31 Mayıs'tan önce İŞKUR’a kayıt yaptırmaları gerekiyor. 31 Mayıs'ta da Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda mülakat yapılacak” dedi.

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Aydın İŞKUR İl Müdürlüğü arasında KOSGEB destekli girişimcilik kurslarının yapılması için iş birliği anlaşması yapıldı. Yapılan protokol çerçevesinde KOSGEB destekli girişimcilik kurslarına katılarak 'girişimcilik belgesi' almak isteyen vatandaşlar, 6 Haziran ile 14 Temmuz tarihleri arasında Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yapılacak kurslara katılabilecek. Girişimcilik kurslarına katılmak isteyen vatandaşların 31 Mayıs tarihine kadar İŞKUR’a kayıtlarını yaptırmaları, 31 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da da Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yapılacak mülakata katılmaları gerekiyor.

 

“İŞKUR’A MUTLAKA KAYIT YAPTIRMALARI GEREKİYOR”

Yapılan iş birliği konusunda açıklamalarda bulunan Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, “Kötü giden turizm sezonunda vatandaşlarımıza bir nebze olsun katkı sağlayabilmek amacıyla bu işbirliğini yaptık. Kendi işini kurmak isteyen, bir projesi olan tüm vatandaşlarımızın bu kurslara katılmasını tavsiye ediyoruz. 31 Mayıs tarihinde yapılacak mülakata katılmak isteyen vatandaşlarımızın mutlaka İŞKUR’a kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. İŞKUR kaydı olmayanlar mülakata alınmayacak. Girişimcilik kurslarının ardından oda olarak da bazı kurslar düzenleyeceğiz. Bu kurslar hakkında da bilgilendirmede bulunacağız” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler