Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Koleji'nde mezuniyet sevinci

22 Mayıs 2017, Pazartesi 18:05

     


Aydın Koleji Anadolu Lisesi'nden 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda mezun olan öğrenciler için Keyif Bahçesi'nde tören düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler'de faaliyet gösteren Aydın Koleji Anadolu Lisesi, mezun ettiği 36 öğrencisi için tören düzenledi.

Kızılcaköy Mahallesi'ndeki Keyif Bahçesi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrencilere seslenen Aydın Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol, "Öncelikle, bu haklı gecenin gururunu yaşayan velilerimizi, bugüne kadar olduğu gibi bugün de çocuklarının yanında oldukları için kutluyorum. Sayın Velilerimiz, bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı, okul yöneticileri ve öğretmenlerimizle birlikte kendi evlatlarımız olarak gördük. Onlara bir yandan en iyi eğitimi verip sosyal-sanatsal-sportif etkinliklerle kişiliklerini zenginleştirmelerine yardım ettik bir yandan da yoğun bir şekilde sınavlara hazırladık, hazırlamaya devam ediyoruz. Şu anda da çocuklarınızı sizlere daha öz güvenli, kararlı, erdemli, genç bireyler olarak takdim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

"AİLENİZ VE ÜLKENİZ İÇİN YARARLI BİREYLER OLACAKSINIZ"

Öğrencilerin güzel anılarla hatırlayacakları bir dönemin sonuna geldiklerini kaydeden Akyol, "Ailenizden başlayarak eğitim yaşamınızda ve Aydın Koleji’nde almış olduğunuz, yükseköğretimde de devam edecek eğitim süreci sonunda, eminim ki kendiniz, aileniz ve ülkeniz için yararlı bireyler olacaksınız. Gündelik kısır tartışmalarla havanda su dövmek yerine, milli-manevi ve evrensel insani değerlere sahip çıkacak, insan haklarını temel alarak davranışlarınıza hoşgörü ve empatiyle yön vereceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün yaktığı bağımsızlık ve özgürlük meş'alesini daima taşıyacak, ülkemizi en gelişmiş medeniyetler seviyesine çıkaracaksınız" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Akyol'un konuşmasının ardından öğrenciler, gece boyunca eğlendi. Öğretmenleri, aileleri ve arkadaşlarıyla bol bol anı fotoğrafı çekilen öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Mezuniyet törenine Aydın Koleji Kurucusu Yüksel Öztürk, Aydın Koleji Genel Koordinatörü ve Psikolog Tuğrul Öztürk, Aydın Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol, okul öğretmenleri, öğrenciler ile veliler katıldı. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler