Takip Et

SON DAKİKA

Terziler'deki seyir terasından Efeler kuşbakışı izlenecek

21 Kasım 2016, Pazartesi 17:15

     


Efeler Belediyesi tarafından Terziler Mahallesi'ne yapılan seyir terası sayesinde vatandaşlar, Efeler'i kuşbakışı izleyebilecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi tarafından oluşturulan seyir terası ile Efeler'in eşsiz güzelliği gözler önüne serildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Terziler Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte seyir terasından Efeler'i izledi.

Efeler Belediyesi olarak ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Özakcan, "Köyden mahalleye gönüşen yerlerişim alanlarımızda sosyal alanlar oluşturmak istiyoruz. Kimi mahallelerimizde yaptığımız yeni parkları hizmete açarken, Terziler Mahallesi'de ilçemizin yüksek kesimlerinde yer aldığı için seyir terası oluşturduk. Heredot’un da şehrimiz ili için söylediği gibi, “Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü” olan şehrimiz buradan bir başka güzel görünüyor. Vatandaşlarımız buraya gelerek hem huzur dolu zamanlar geçirecek, hem de şehrin güzel manzarasına karşı fotoğraf çekerek anlarını ölümsüzleştirebilecekler" dedi.

Oluşturulan alan için Başkan Özakcan'a teşekkür eden mahalle sakinleri, "Başkanımız tüm halka değer vererek, bizlerin daha güzel bir ilçede yaşamamız için elinden geleni yapıyor. Seyir terası sayesinde Efeler’i tepeden izleyebileceğiz. Başkanımıza mahallemize kazandırdığı alandan dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandılar (HABER MERKEZİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler