Takip Et

SON DAKİKA

İrik’in kampanyasına destek büyüyor

21 Eylül 2020, Pazartesi 11:28

     


AK Parti İncirliova Belediye Meclis Üyesi Hatice İrik’in, uzaktan eğitim görecek ancak imkanı olmayan öğrenciler için başlattığı tablet bilgisayar kampanyasına destek çığ gibi büyüdü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Genç Belediye Meclis Üyesi İrik’in, imkanı olmayan bir öğrenciye tablet bilgisayar hediye ederek ve sosyal medyada “Sen de var mısın?” çağrısı yaparak başlattığı kampanyaya, Aydın’da çok sayıda yerel siyasetçi de bağışlarıyla ve çağrılarıyla destek verdi.

Kampanyaya son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da 5 bin tablet bilgisayar bağışlayarak destek verdi. Acun Ilıcalı’nın maddi imkanı olmayan öğrencilere bilgisayar alınması için televizyonda düzenlediği kampanyada da, 10 milyon liraya yakın bağış toplandı.

Öte yandan, AK Parti İncirliova Belediye Meclis Üyesi Hatice İrik’in sosyal medyada böyle bir kampanya başlatmasının ardından bölgedeki bir çok belediye başkanı da benzer kampanyalar düzenledi. Bazı belediye başkanları EBA yayınlarını izleyebilmeleri için öğrencilere televizyon da bağışladı. (OLCAY POLAT) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler