Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de 'Gaziantep Günleri' standı açıldı

20 Kasım 2016, Pazar 13:44

     


Söke’de açılan 'Gaziantep Günleri' standı, 12 gün boyunca vatandaşlara açık olacak. Gaziantep mutfağının Söke’ye taşınması vatandaşları memnun ederken, aynı yerde hizmete açılan lunaparkın da 30 gün boyunca halkın hizmetinde olacağı bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dernek çatısı altında buluşarak Gaziantepliler Derneği'ni kuran Aydın’da bulunan Gaziantepliler, yıllardan beri çeşitli etkinliklere imza atıyor. Söke'de belediyeye ait ve gelirleri Sökespor'un olan otoparkta 'Gaziantep Günleri' standı açıldı. 'Gaziantep Günleri' standının açılışını Aydın Gaziantepliler Dernek Başkanı Bekir Değirmenci ve Sökespor Kulübü Genel Kaptanı İsmail Akalın birlikte yaptı. Açılış sonrası standı gezen katılımcılar, davul zurna eşliğinde oynadılar.

“BULMAK İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYİ BURAYA GETİRDİK”

Aydın Gaziantepliler Derneği Başkanı Bekir Değirmenci, "Gaziantep’imiz Söke'de sloganıyla buraya stant açtık. Ege'nin incisi Aydın'ın Söke ilçesinde Gaziantep'in bütün yöresel ürünlerini sergilemekteyiz. Gaziantep'e gitmek istediğinizde görmek istediklerinizin hepsi burada mevcuttur. Baharat çeşitlerimiz, baklavamız, katmerimiz, içli köftemiz, çiğ köftemiz, dolmamız ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarımız da aynı şekilde burada icra edilmekte. 12 gün boyunca burada Sökeli vatandaşlara hizmet vereceğiz. Bu süre içerisinde Gaziantep'imizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Söke halkını standımıza bekliyoruz. Etkinliklerimiz diğer il ve ilçelerimizde de devam edecek" dedi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler