Takip Et

SON DAKİKA

İsabeyli'de yol çalışmaları devam ediyor

20 Kasım 2016, Pazar 14:18

     


Nazilli Belediyesi, İsabeyli mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İsabeyli mahallesinde yol yenileme çalışmalarına devam ediliyor. Yıpranmış ve deforme olmuş olan Tahir Serbest ile 171 sokaklardaki yolların yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında mevcut asfalt kazınarak yolun tesviyesi yapıldı. Stabilizesi yapılan yollara da bordür ve parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Eldeki kısıtlı imkân ve olanaklara rağmen tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz devam etmektedir. Neredeyse tüm mahallelerimizde yol yenileme ve yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Mahallenin gereksinimleri doğrultusunda ve vatandaşın talepleri doğrultusunda devam eden çalışmalarımızın kontrollerini kendim yapıyorum" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gereken özenle şehre ve mahallelere modern yolları kazandırmaya devam ettiğini ifade eden Alıcık, "Özellikle deforme olmuş mevcut yolları daha kullanışlı hale getirmek için yeniden asfalt döşemek yerine parke taşı döşemesi yapıyoruz. Bu şekilde hem kışın oluşacak su birikintilerinin önüne geçiyor, hem de yollarda oluşan çöküntü ve çatlakları engellemiş oluyoruz" diye konuştu. Tahir Serbest ile 171 sokaktaki yolların çalışmalarında sona gelindiğini ve önümüzdeki günlerde tamamen vatandaşın hizmetine sunulacağını vurgulayan Alıcık, “Vatandaşın rahatı ve huzurunu sağlamak bizim birinci görevimiz. İsabeyli Mahallemizde yenilenmemiş yol kalmayacak" ifadelerini kullandı. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler