Takip Et

SON DAKİKA

Motosiklet tutkunları, serseri olmadıklarını gösterecek

20 Haziran 2017, Salı 12:42

     


Türk Riders Chopper çatısı altına, Aydın'daki 11 Chooper motosiklet tutkunu da katıldı. Türkiye’nin değişik illerinden gelip Nazilli’de buluşan Türk Riders Chopper’ın motosikletli üyelerinin katıldığı törende, Aydın ve Nazilli’de Chopper motosikleti kullanan üyelerine yeleklerini giydirerek kulübe dahil etti. Kulübün Genel Başkanı Naci Kaya, amaçlarının güvenli motosiklet sürüşü ve trafik güvenliği olduğunu belirterek, "Motosiklet kullananların serseriler olmadığını, bu kültürü doğru düzgün bir şekilde öğretip, birlik, beraberlik, dostluk içinde sürüş keyfini yaşatmaktır” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türk Chopper Riders Topluluğu, Aydın’daki 11 Chopper kullanıcısı üyelerini de aralarına alarak oluşumunu tamamladı. Merkezi KKTC olan kulübün Aydın’dan sorumlu kulüp başkanı Nuri Akdeniz başkanlığındaki 11 üye Nazilli Sümer Kampüsü içindeki Jackson Kafe’de verilen iftar yemeğinin ardından düzenlenen törenle yeleklerini giydi. Kulübün genel başkanı Naci Kaya’nın da aralarında olduğu 58 yelekli ve 100 kişilik motosikletlinin gerçekleştirdiği yelek giyme ve beraberinde yemin töreni ilginç görüntülere sahne oldu.

 

İLKELERİ MİLLİ MANEVİ DEĞERLERİ GÖZETMEK

Türkiye’de motosiklet kültürünün farklı olduğu düşüncesinden yola çıkarak 2013'te 19 kurucu üyenin girişimi ile Adana’da kurulan kulübün amaçları arasında güvenli motosiklet sürüşü ve trafik güvenliği olduğunu söyleyen Türk Riders Chopper Aydın Şube Başkanı Nuri Akdeniz, “Bu ülkenin milli, manevi değerleri, Atatürk ilke ve inkılaplarını gözeterek kurulan kulübümüzün tüzüğü, zeka ve tecrübeyle yoğrulmuş, çizgisi doğru çizilmiş, tam bağımsız, seçimle yönetilen, genel merkezi olmayan, huzurlu mutlu bir motosiklet kulübü olarak güvenli motosiklet sürüşü ve trafik güvenliği konusunda halkı bilinçlendirmektir” dedi.

 

BİRİMİZ, HEPİMİZ SLOGANIYLA ÜLKE SINIRLARINI AŞTILAR

Aydın’da yeni oluşturulan 11 kişilik toplulukla birlikte Türkiye genelinde 27 ilde yapılandıklarını dikkati çeken Kulübün genel Başkanı Naci Kaya, "Adana'da yanan bu ışık kısa sürede Türkiye'de büyüdü, Kıbrıs'a ulaştı. Almanya, Finlandiya ve Amerika'ya kadar açıldı. Hala açılmaya ve büyümeye devam ederken, motosiklet sürmekten başka bir amacı olmayan insanlar yavaş yavaş

kendi kulübü olarak benimsemeye başladılar. Sonuçta; Türkiye'de motosiklet kültürünün başka ülkelerdekinden farklı

olduğunu, "Birimiz, hepimiz" sloganına sadık kalarak herkesin kardeş gibi sarıldığını, bu kulüpte kendisinin eksikliğini hissettiğini görenler, TRCC bayrağını kendi memleketlerinde dalgalandırmak için müthiş bir özveri gösterdiler ve göstermeye devam ediyorlar" dedi.

 

AMAÇLARI MOTOSİKLET KULLANANLARIN SERSERİ OLMADIĞINI GÖSTERMEK

Kulübün amaçları arasında, motosiklet tutkunlarını kulübün bünyesinde toplayarak çıkarlarını korumak ve gözetmek, yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olup eğitimlerine yol göstermek olduğunu ifade eden Kaya, "Asıl amacımız motosiklet kullananların serseriler olmadığını gösterip bu kültürü doğru düzgün bir şekilde öğretip, birlik beraberlik dostluk içinde sürüş keyfini çıkarmaktır” dedi. Kaya, sosyal sorumluluk bilinciyle kazaların önlenmesi konusunda eğitimlerin verilip, gençlerin yetiştirilmesi gibi amaçlarının da bulunduğuna dikkati çekti.

 

AYDIN’I 11 CHOPPER TUTKUNU TEMSİL EDECEK

Törenin sonunda altın yaldızlı, gri, siyah ve beyaz renklerden oluşan bayrağıyla birlikte yeleklerini giyen motosiklet tutkunları yemin ederek kulübe gönül vermiş yüzlerce üye arasına katıldı. Nuri Akdeniz başkanlığında Aydın’da 3, Nazilli’de 8 Chopper kullanıcısı bulunan kulübün her meslek gurubundan oluşan 11 kişilik kurucu üyeleri şu isimlerden oluştu: Koordinatör-Mustafa Yağlı, Yol kaptanı- Gökhan İşçan, Koç-Emre Temur, Sayman-Murat Kansu. Disiplin kurulunda ise Erdoğan Donduran, Bilge Aydaş, Kaan Cengiz, Koray Acet, Osman Yaman yer aldı. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler