Takip Et

SON DAKİKA

Karpuzlu Ziraat Odasından tvDEN'e ziyaret

20 Haziran 2017, Salı 17:20

     


Karpuzlu Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri TvDEN'in ve Denge gazetesinin faaliyet gösterdiği Denge Medya Grup binasını ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu, Karpuzlu Ziraat Odası Meclis Başkanı Şeref Gülpınar, Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Naz ve Genel Sekreter Ünal Şenlendi Denge Medya Grup binasını ziyaret ederek, stüdyoyu gezdi. Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın misafirleri kendisi odasında ağırlayarak tvDEN hakkında bilgi verdi. Sohbetten sonra tvDen mikrofonuna konuşan Başkan Hasan Aydoğdu şunları söyledi: “Aydın’ımıza hayırlı olsun başarılarının devamını diliyorum. tvDEN’in açılışına da katılmıştık. Aydın’ın bir televizyon kanalına ihtiyacı vardı, bu eksik giderilmiş oldu.”

Yönetim Kurulu üyeleri ise “Aydın’ın için televizyon kanalı gerekliydi, bir televizyon kanalı açılmasına çok sevindik. Etrafı gezdik, çok güzel bir kuruluş olmuş başarıların devamını diliyorum” dedi. Ziyarette Aydın Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sezgin Madran ve Denge Gazetesi Personel Sorumlusu Faruk Özkan’da bulundu. (ÖZGE SÖNMEZ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler