Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova kültür merkezine kavuşuyor

20 Haziran 2017, Salı 11:22

     


İncirliova Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde İncirliova’ya çok amaçlı kültür merkezi yapılıyor. Dün itibari ile yıkımına başlanılan Belediye sinema salonu alanına gelerek incelemelerde bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, çevredeki esnaflarla da sohbet etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Göreve geldiği günden beri, hiçbir siyasi çekişme içerisine girmediğini aktaran Gürşat Kale, “Büyükşehirle ortaklaşa yapacağımız çok amaçlı kültür merkezi ile İncirliova’ya yakışır bir projeye imza atmış olacağız” dedi.

 

İncirliova’nın kalkınması ve gelişmesi için üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Kale, “Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaprak İncirliova’mıza kültür merkezi kazandıracağız. Belediye sinema salonu olarak bilinen yapının bulunduğu alan üzerine 6 kat olarak inşa edilecek olan İncirliova Kültür Merkezi içerisinde sinema salonu, hizmet ofisleri, teras kafeteryası, konferans ve tiyatro salonu, halk eğitim merkezi atölyesi ve otopark yer alacak. Yıkım işlemi başladı. Projenin bir yıl içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz. Şimdiden İncirliova’mıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler