Takip Et

SON DAKİKA

'Hacı Murat' tutkunları buluştu

20 Haziran 2017, Salı 12:18

     


Halk arasında "Hacı Murat" olarak bilinen “Murat 124” tutkunları, Kuşadası’nda bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Classic Cars ve Murat 124 İzmir sosyal medya grubu üyelerinin ortaklaşa düzenlediği etkinlik çerçevesinde Aydın, İzmir ve Muğla'dan yola çıkan “Murat 124” tutkunları, Kuşadası’nda buluştu. 25 “Murat 124” model klasik araçla Kuşadası’na gelen grup, renkli görüntüler oluşturdu. Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi’nde bulunan Mimoza Restaurant önünde bir araya gelen yaklaşık 25 "Murat 124", vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Nostalji rüzgarı estiren, renkli ve bakımlı klasik araçları toplu halde görme fırsatı bulan vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi. Murat 124’lerde çalınan müzikler ve korna sesleri nostalji yaşattı.

Aydın Classic Cars Grubu Başkanı Burak Sak, Aydın Classic Cars Grubu ve Murat 124 İzmir Grubu’nun ortaklaşa düzenlediği, Mimoza Restaurant’ın da desteklediği iftar yemeğinde buluştuklarını söyledi. Gruplarının amacının dostluk ve arkadaşlığı pekiştirmek olduğunu belirten Sak, “Etkinliğimize çeşitli il ve ilçelerden çok sayıda araç geldi. Şu anda 25 araç ve 50 kişinin üzerinde insan var. Grup içinde ve dışında bazı faaliyetlerde bulunuyoruz. İl içi ve il dışı etkinliklere katılıyoruz. Bugünkü etkinliğimiz de klasik araçlardan hariç dostlukları pekiştirmek ve Aydın’ı da tanıtmak için güzel bir faaliyet oldu” dedi. 10’a yakın aracın Aydın’dan, 8 aracın da İzmir’den geldiğini belirten Burak Sak, “Muğla’dan da katılım oldu. Bayramdan sonra büyük bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Gerek belediyeler, gerekse aracı kurumlar bize destek veriyor” diye konuştu.

Sak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece “Murat 124” olarak değil, tüm klasik araçları tek çatı altında toplamak için 7 ay önce kurduğumuz Aydın Classic Cars Grubu olarak güzel etkinlikler peşinde koşturacağız. Araçlarımız rengarenk olduğu için insanların da ilgisini çekiyor. Araçlar, eskisi gibi piyasada bulunmayan araçlar. Artık herkes yeni model araçları tercih ediyor. Bizde eski klasik araçları gün yüzüne çıkararak insanların ilgisini çekmeye çalışıyoruz.”

Mimoza Restaurant’ta konvoy halinde gelen grup, seremoninin ardından birlikte iftar yaptı. Etkinlik, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. (EDİZ VERDİOĞLU)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler