Takip Et

SON DAKİKA

Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz oldu

20 Haziran 2017, Salı 15:03

     


Didim Turizm Derneği Olağan Genel Kurulu, Çamlık Mahallesi’ndeki dernek binasında yapıldı. Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından tek listeyle gidilen seçimde, mevcut dernek başkanı Ercüment Alkaner aday olmazken, Tayyar Cengiz Didim Turizm Derneği’nin başkanı oldu.

Geçmiş dönemde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı yapan Cengiz, günümüzde Didim Turizm Altyapı Birliği (DİTAB) Turizm Danışmanlığı görevini de yürütüyor. Didim Turizm Derneği Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: “Tayyar Cengiz, Ercüment Alkaner, Egemen Baylan, Şebnem Gülseven, Deniz Aktaş, Mustafa Şentürk, Mustafa Mutlu, Erdinç Ülker ve Ersin Karakış.”

Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, değişik zamanlarda görev yaptığı Didim’in en eski sivil toplum kuruluşu olan Didim Turizm Derneği’nde yeniden görev almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, kendilerine güvenerek bu kurumu teslim edenlere teşekkür etti. Cengiz, “Bizden önce görev yapmış bütün eski yöneticilerimize, derneğimizi bu güne kadar sağlıklı bir şekilde ulaştırdıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler de yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte, görev süremiz içerisinde bizden öncekilerin taşıdığı bayrağı daha yükseğe taşıyabilmek adına diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte koordineli çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz” dedi.

Turizm sektöründeki sorunlar ile yakından ilgilenerek ulaştırılması gereken mercilere ulaştırıp çözümleri konusunda elbirliği içerisinde olmak istediklerini kaydeden Cengiz, “Yeni ve değişik projeler ile ilçemizin adını daha çok duyurabilmek adına çalışmalar yapacağız. Tekrar bizi bu göreve layık görenlere teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler