Takip Et

SON DAKİKA

Bayrama asfalt yol ile girecekler

20 Haziran 2017, Salı 09:31

     


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın: ''ASKİ, 7 Eylül Mahallesi'nde bir haftada bitecek işi 8 ayda zorla bitirdi. Biz de hemen asfalt çalışmasına başladık.''

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Germencik Belediyesi 7 Eylül Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarına başladı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Uzun zamandır programımızda olan 7 Eylül Mahallesi'nde asfalt çalışmasına başladık. Mahallelilerimiz, Ramazan Bayramı öncesinde yollarına kavuşuyor. Yaklaşık 8 aydır ASKİ’nin altyapı çalışmaları sürüyor, bu durum, mahalle halkını ve bizleri mağdur ediyordu. Uzun aradan sonra geçtiğimiz hafta mahallemizde çalışmalarını tamamlayan ASKİ’nin ardından ekiplerimiz 7 Eylül Mahallesi'nde hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı ve bayrama kadar, inşallah 7 Eylül Mahallesi'nin modern asfalt çalışmaları bitmiş olacak. Yoğun kış şartlarında maalesef mahalle halkımız perişan oldu. Aslında çalışmamız şimdiye kadar bitmiş olacaktı ve ekiplerimiz programlarına farklı mahallelerde devam edecekti. Elektrik kablolarının zemin altına alınması kısa bir sürede bitse de maalesef ASKİ mahallemizdeki programlamayı aksattı ve bizi de bu konuda mahalle halkımıza verdiğimiz sözden dolayı mağdur etti. Defalarca gerçekleştirdiğimiz yazışmalar sonunda bir hafta içerisinde bitmesi gereken çalışmayı ASKİ 8 ayda zorla da olsa bitirdi. Mahallemizde yaklaşık 35 bin metrekarelik bir asfaltlama çalışması yapılacak” dedi.

 

“YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İNŞA EDİYORUZ”

7 Eylül Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yakından takip eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Çarıklar Mahallesi'nde yapımında sona yaklaşılan bir projeyi de yerinde inceledi. Başkan Akın, “Yaşanabilir bir şehir inşa etmek için çalışmalarımız her mahallede titizlikle devam ediyor. Çarıklar mahallemizdeki Selçuklu mimarisinin izleri olan binaları, belediye hizmet binasını, kültür evini tamamladık. Buradaki bir diğer projemiz de imam lojmanı ve okuma evi... İmam lojmanı projemiz yaşam alanı düzenlemesi sonrasında bitiyor. Bu projelerimizle birlikte planlayıp eyleme geçtiğimiz 9 projemizin açılışını bayrama kadar gerçekleştireceğiz. Amacımız her zaman yenilikçi olmak, yaşam kalitesi artırmak, gencinden yaşlısına tüm Germencik için çalışmak” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler