Takip Et

SON DAKİKA

Söke Sağlık Hizmetleri MYO'da mezuniyet coşkusu

20 Mayıs 2017, Cumartesi 11:59

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda, Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek, "Bugün burada emeklerimizin karşılığını almaktayız. Öğrencilerimize mesleklerinde başarılı olmaları için elimizden geleni yaptık ve bildiğimiz her şeyi onlara aktarmaya çalıştık. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında ve mesleki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek’in ardından söz alan ve mezun öğrencilerin öğrenim hayatlarını tamamlama sürecinde ailelerin çektikleri zorluklara değinen Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar, “Mezun olan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılı olmalarını diliyorum” dedi.

KEP ATIP MEZUN OLDULAR

Son olarak söz alan Söke Sağlık Hizmetleri MYO birincisi Gülşah İnan, "Bugün bu anları yaşamaktan dolayı oldukça mutlu ve gururluyum. Öğrenim hayatım boyunca bana desteklerini esirgemeyen hocalarıma, her zaman yanımda olan aileme ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. Gülşah İnan, konuşmasının ardından tüm mezun öğrenciler adına yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra Söke Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri tarafından hazırlanan "Salsa" dans gösterisi izlendi.

Tören, akademisyenler tarafından öğrencilere mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve kep atma ile sona erdi.

Törene; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferda Akar, Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Gerçek, üniversite akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler