Takip Et

SON DAKİKA

Modifiye araç tutkunları Didim'de buluştu

20 Mayıs 2017, Cumartesi 16:04

     


Didim’de düzenlenen otomobil ve motosiklet festivalinde, modifiye araç tutkunları 4. kez bir araya geldi. Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Sevenler Derneği’nin öncülüğünde Altınkum Plajı’nda düzenlenen festivalde, ses ve görüntü sistemleri, spor otomobiller ve aksesuarları sergilendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Modifiye araç tutkunlarının kurduğu Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Sevenler Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Didim Tuning Modifiye Festivali’ne modifiye meraklıları büyük ilgi gösterdi. Birbirinden farklı modifiye araçlar, Altınkum Yalı Caddesi’nde sergilendi. Didim Tuning 4. Modifiye Festivali’ne Didim'in yanı sıra Aydın, Muğla, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin, Trabzon ve İstanbul gibi Türkiye'nin birçok yerinden modifiye araçlar katıldı. Birbirinden ilginç ve şık tasarımlı 600’e yakın modifiye aracın Didim’deki festivale katıldığı bildirildi.

NOSTALJİ VE KONFOR BİR ARADA

 

Orijinal parçaları değiştirilerek yahut boyanarak bambaşka bir görünüme getirilen otomobiller, Didim’de tutkunlarının beğenisine sunuldu. Araçların görüntü ve ses sistemleri ilgi gördü. İlçede bir araya gelen modifiye tutkunlarının araçlarındaki çelik jant, kaporta ve tamponlarına yaptırılan özel kaplama, motor ve ekzozlara yapılan özel bakımlar ile ses sistemleri dikkat çekti. Birçok eski model otomobilin, renklerinin ve motor güçlerinin değiştirilmesinin yanı sıra, bagajlarına müzik sistemleri yerleştirildiği, böylece nostalji ve konforun bir araya getirildiği görüldü.

Didim Tuning Otomobil ve Motosiklet Sevenler Derneği Başkanı Recep Akan, festivalin bu yıl dördüncüsünü düzenlediklerini belirterek, “Amacımız, bu işe gönül vererek meslek edinen kişileri bir araya getirmek ve Didim’in tanıtımını yapmak. Festivalimize Türkiye genelinden katılım var. İnsanlar Didim’i de seviyor. Bizim katıldığımız etkinlikler de oluyor. Burasının farkı, deniz, kum ve güneş... Türkiye'de düzenlenen modifiye etkinliklerinden farklı olarak buraya gelen insanlar, hem modifiye festivalini en iyi şekilde yaşıyor hem de ilçemizde ve dünyaca ünlü Altınkum Plajı'nda ailesiyle tatil imkanı buluyor. Bize desteklerini esirgemeyen Didim Kaymakamı İskender Yönden’e de teşekkür ediyorum” dedi.

Araçların dostluklar arasında bir köprü oluşturduğunu ve araçlar sayesinde dostlukların pekiştiğini anlatan Akan, “Düzenlediğimiz bu etkinlik ile araba sevdası olan kişileri ve özellikle gençlerimizi, daha yasal sınırlar çerçevesinde bir araya getirerek, illegal yarışlardan uzaklaştırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler